• اقتصاد مقاوتی


شنبه ١٦ فروردين ١٣٩٩ -
صفحه اصلی
تماس با ما
sitemap
»
اخبار و اطلاعیهلینک های مفیدخدمات تحت وبخدمات الکترونیک


  چاپ        ارسال به دوست

35 هزار بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی در رفسنجان انجام شد

مدیر گروه بهداشت و محیط حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت : سال گذشته بیش از 35 هزار بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی در شهرستان انار و رفسنجان انجام شد.
به گزارش خبرنگار وب دا ، مهندس مجید رنجبر کاظمی در همایش روحانیون در رفسنجان افزود : دانستن 7 مشخصه یک ماده غذایی در هنگام خرید ، می تواند به شما در امر انتخاب کالای خوب کمک کند.
وی برخی از این مشخصات را تاریخ تولید ، تاریخ انقضاء ، آدرس محل تولید و پروانه ساخت نام برد و تصریح کرد : هشدار در صورت خلاف در نانواییها و در آرایشگاهها می تواند در ارتقاء سطح سلامت کاربرد داشته باشد.
مهندس رنجبر کاظمی اظهار داشت : به دلیل عدم رعایت نکات و مسائل بهداشتی در برخی مساجد و حسینیه ها هر ساله در سطح کشور بیشتر مسمومیتها در ماههای محرم و صفر اتفاق می افتد.
وی خاطرنشان کرد: بیماریهای ناشی از مشاغل فنی و پر صدا از جمله درب و پنجره سازی ها ، جوشکاریها کمتر قابل درمان است لذا در مراکز فنی و حرفه ای که بازدید به عمل می آید تذکر میدهیم که پیشگیری کنند و ماسک بزنند وبا رعایت مسائل بهداشتی به بیماریهای درمان ناپذیر مبتلا نشوند.
مهندس مجید رنجبر کاظمی با توصیه به اینکه کشاورزان در موقع سم پاشی از ماسک و دستکش استفاده کنند تا به مسمومیتهای ناشی از این کار دچار نشوند تصریح کرد : با توجه به اینکه دومین عامل مرگ و میر در رفسنجان سرطانها هستند بکوشیم تا با خود مراقبتی از میزان شیوع آنها کاسته شود.
مدیر گروه بهداشت و محیط حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از روحانیون خواست تا این مسائل را به گوش افراد مخاطب خود برسانند و فرهنگ سلامت را در خانواده ها و عموم جامعه نهادینه سازند.


٠٧:٣٩ - چهارشنبه ٣ ارديبهشت ١٣٩٣    /    شماره : ١٥٩٩    /    تعداد نمایش : ١٩٨٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 





دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان